Suport tehnic

Cerințe Tehnice generale:
În general toate sistemele care permit vizualizarea fișierelor video (divx, xvid, mp4 etc.) în condiții acceptabile vor putea reda si materialele noastre.

Indiferent de sistemul de operare pe care îl aveți instalat pe computerul/dispozitivul dvs., pentru a putea viziona clipurile de pe site puteți folosi orice browser care suportă HTML5 și Flash player.

Dacă în unele cazuri particulare întâmpinaţi probleme, verificaţi funcţionarea în mai multe browsere. Din câte am testat, probleme apar pe Windows XP unde vizualizarea paginii Live funcţionează optim cu Flash player. Pe alte versiuni de Windows apar pe Chrome erori de tipul media codec… în cazul folosirii versiunii HTML5. Tot in cazul folosirii versiunii HTML5 de live pe macOS în Safari sunt necesare mai multe refresh-uri ale paginii până când se aude și sunetul, deci mai bine evitați acest tip de browser. Pe unele versiuni de Android versiunea HTML5 functioneaza doar cu Firefox, iar cea Flash doar cu un browser cu Flash inclus (Dolphin, Chrome, Puffin).

O variantă de rezervă pentru vizualizarea streamului „LIVE” este să deschideți linkurile aflate pe iconurile de sub player corespunzatoare sistemului dvs de operare și versiunii dorite, video sau audio (navigați cu mouse-ul deasupra iconurilor pentru a vedea semnificația lor):

Pentru a folosi versiunea Flash a playerului Live trebuie sa aveți instalat Adobe Flash Player.

Vă rugăm să ne semnalaţi şi alte combinaţii sisteme de operare-browsere dacă apar probleme.

Conexiune Internet:
Este necesara o banda de minimum 500Kbps – 1Mbps (trafic metropolitan, dacă sunteți în România, respectiv trafic internațional, dacă sunteți în afara țării). Majoritatea conexiunilor mobile din zonele unde este disponibil protocolul 3G pot funcționa în bune condiții cu site-ul nostru. În cazul în care conexiunea dumneavoastră este mai lentă de 500Kbps, puteți fie să realizați acumularea unei cantități de informații video într-o zonă tampon apasând butonul “pauză” și reluând redarea după câteva secunde, când zona tampon va acumula suficiente date, fie dacă realizați o meditație pe pagina de live, să folosiți opțiunile speciale exclusiv audio.

Vă invităm pe toți cei care întâmpinați probleme de natură tehnică pe acest site să ne lăsați un mesaj, pentru a putea să le rezolvăm în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim,
Echipa Tehnică

154 COMENTARII

 1. Buna ziua, nu reusesc din 29 aprilie si pana azi sa deschid playerul de pe pagina live pe pc-ul meu stationar. De pe un laptop conectat la ethernet pe acelasi router pot deschide pagina live. Precum si de pe telefon. Playerul nu se deschide pe pagina misatv.ro/live si nu pot viziona ce se transmite live iar in dreptul playerului apare mesajul: „the media could not be loaded, either because the server or network failed or the format is not supported”. De asemenea nu pot deschide nici un video din seria EMISIUNI. Mesajul de eroare in dreptul playerului este: „Stream unavailable. Check cross-origin policy”. Ce se poate face? Multumesc

  • Desktop:
   Ce sistem de operare folositi si ce versiune?
   Ce browser folositi si ce versiune?
   Puteti sa incercati sa folositi acelasi broswer ca si pe laptop?

 2. Salut!
  Vă întreb dacă există posibilitatea ca atunci când ascultăm PE TELEFONUL MOBIL conferințele din tabără, să o putem face cu ecranul închis. Ar consuma mai puțin bateria.
  În mod obișnuit, dacă închid ecranul, se oprește și sunetul.
  Aceasta ține de tipul telefonului mobil sau de felul în care difuzați – să zic așa – emisiunea?
  Mulțumesc mult!

  • Salut,
   Aceast „feature” tine de sistemul de operare al telefonului si nu de site in sine.
   Sugestie: deschideti inca un Tab pe tel mobil si mai apoi treceti la o alta aplicatie, ar trebui ca stream-ul sa continue chiar si dupa ce se inchide ecranul. Raportata de cineva cu iOS.

 3. buna seara, am urmatorul mesaj de eroare cand accesez pagina live misatv si nu pot viziona live: The Media Could Not be Loaded, Either Because the Server or Network Failed or Because the Format is Not Supported. Am realizat update browser, am pus pe pauza adblock pentru misatv, am incercat diferite browsere. Ce se mai poate face? Multumesc

 4. Buna seara dragilor,In aceasta seara s-a intrerupt din nou de cateva ori, desi am folosit versiunea radio, browser Beta.Laptop-ul are Windows 7, 4gRam si conexiune fixa la net prin RCS RDS…Am incercat si pe telefonul samsung J5, dar si acolo s-a intrerupt…Nu stiu din ce cauza. Va multumesc mult pentru tot ceea ce faceti pentru noi si sper sa fie totul bine pana la inceperea taberei. In cazul in care e posibil sa fie din cauza laptop-ului nostru, pot sa va spun ca intentionez sa adaug 4g ram la laptop si un SSD….cat de repede vor sosi componentele..
  O seara linistita.

 5. Buna ziua, intampin o problema in ceea ce priveste aplicatia care este oferita gratuit pe misatv. Am descarcat pe tableta aplicatia si nu pot vedea imaginea, chenarul unde ar trebui sa apara imaginea, este alba. Pe de alta parte, pe tel personal, functioneaza aplicatia, insa nu se updateaza programul, ramane sub imagine, programul din ziua in care am instalat aplicatia. Va rog sa ma ajutati

  • Ciao Rafael,
   Aplicatia a fost o versiune gamma, nici macar beta. Urmeaza sa dezvoltam aplicatia pana la punctul la care va putea fi de referinta pentru serviciile noastre. Pana atunci este un pur demo, care poate sa ajute pe cei cu telefoane Android care nu au playere speciale instalate.

   De aceea, pe anumite versiuni Android (cel mai probabil care sunt mai vechi) este posibil sa nu fie afisat playerul. Ne vom ocupa de aceasta, in ordinea prioritatilor.
   Aceeasi situatie este si cu programul de sub player, ramane in cache si ar trebui sa va oferim o noua versiune aplicatie care nu se bazeaza pe cache.
   Va vom tine la curent cu actualizarile pe care le vom face, pe pagina de live a postului nostru de televiziune online.
   Pura Vida!

 6. Hello there, I am in Bucharest and want to participate however misatv.ro does not load for me. I have internet and a good computer, but no results. This has happened several times over the last days. Today it has not been possible at all to get on the channel live.
  Hopefully you can do something to change this.
  Blessings,
  Lisa M.

  • Hi,
   Can you please clarify the meaning of „does not load”?
   First suggestion is to try with a different browser and one of the several available live players – icons available under the main player.

 7. Astăzi, 9 aprilie 2020 nu s-a afișat programul. Am căutat de dimineață de mai multe ori căci urmăresc emisiunile de astrologie. Am deschis din nou acum, tot nu era afișat decât tot cel de ieri. Și emisiunea preferată tocmai se încheia… :(((

 8. Buna ziua,

  Seara trecuta 05.04.2020 am avut o surpriza cu calculatorul….A aparut imaginea cu o clepsidra (This live….ended) in momentul in care s-a terminat consacrarea si trebuia sa inceapa meditatia de la 22.30. Pana ieri, in aceasta etapa, aparea mesajul bufering….si asteptam uneori mai bine de 1 minut ca sa se auda muzica….Nu stiu cum sa va arat si imaginea.
  Laptop-ul are Windows 7, 4gRam si conexiune la net prin RCS RDS

 9. Buna ziua. In mesajul anterior trimis azi, va spuneam ca din nou sunt nu pot accesa pagina misatv.ro iar mesajul de eroare este YOU HAVE BEEN LOCKED OUT. Va explicam in mesajul anterior care este situatia cu routerul . Acum am deconectat routerul jrs eco wifi ce reduce radiatia wifi de 10 ori ( cu parere de rau!) si conexiunea se face doar prin routerul initial. Dar pagina misatv.ro tot blocata este. Va rog sa ma ajutati sa pot accesa pagina din nou. Multumesc. Mentionez ca blocarea a survenit cand am incercat sa accesez un fisier audio din sectiunea Practica Spirituala

  • Buna ziua, urmarim sa vedem ce anume a determinat respectiva blocare.
   Algoritmul blocheaza unele tentative de hacking asupra site-ului. Pana acum sunteti prima persoana care reclama o astfel de problema.
   Va rog sa ne furnizati IP-ul actual si sa ne indicati care este pagina ce a generat eroarea din sectiunea „Practica Spirituala”

  • Adresa este […] si sectiunea era misatv.ro/paduka/ si a aparut mesajul stream unavailable. Check cross-origin policy apoi pagina a fost blocata.

  • Draga Danis,
   In urma unor atacuri asupra site ului nostru am instituit un sistem de protectie care este posibil sa marcheze anumite IP uri ca fiind posibile pericole de atac si sa va interzica accesul. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta daca aveti asemenea situatii si vom face analize specifice.
   Te rog sa ne confirmi ca este in regula acum.

   Pura Vida!

  • Buna ziua, revin cu rugamintea ca daca sta in puterea dvs sa ma ajutati sa pot accesa misatv.ro. Este deja s 2-a zi de cand este blocata la mine. Multumesc

 10. Buna dimineata. Din nou imi este blocat accesul la pagina misatv. Ce se poate face? In ultimul mesaj spuneati ca routerul meu apare ca share. Eu folosesc pe langa routerul de la providerul de net un al doilea router de la jrs eco ( jrs eco wifi) conectat la primul, care preia semnalul de la provider si reduce putere wifi de 10 ori- pentru protectie. Aceasta e singura sharuire a routerului de care stiu. Totul e protejat cu parola, suntem doar 2 persoane pe router, eu si sotul cu 2 stationare. Ce se poate face? Multumesc

  • Buna Danis,
   Este posibil ca intrati de pe mai mult de 3 dispozitive si sunteti marcati de server ca fiind eventual punct de atac.
   Confirmati daca mai aveti aceasta situatie.

   Pura Vida!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.